středa 14. září 2016

Skandinávská dobrodružství 2016 den druhý

Pondělí 25. 7. 2016 den druhý

Ráno jsme příjemně posnídali a vydali se na malou prohlídku Rostocku za účelem doplnění zásob a nalezení přístavu, z kterého jsme v 16.00 odplouvali směr Trelleborg.

Příprava na plavbu:

Blešík – 1 velká bílá čokoláda (snězená v okamžiku, kdy zmizela pevnina z dohledu)

Libuška – 3 litry vína


Díky předvídavosti Náčelnice jsme měli zakoupenou kajutu – s okýnkem a výhledem na moře – nádhera!!! Měkké postele, sprcha, skvělý odpočinek.

Zážitky z plavby:

Ivuška a Libuška: společné strávené něžné orgasmické chvilky a sprcha

Blešík: zmrzlé nohy během čekání na povolený návrat do společné kajuty

Yv: zničený účes, nafoukáno v uších během čekání na ukončení něžné chvilky. Vlivem silného větru div nevypadla z lodi spolu s Blešíkovým mobilem při zachycování atmosféry „stylového selfíčka“.

Poznámka: Libu tvrdí, že nás volala k návratu do kajuty – že už je hotovo – my jí ale nevěříme!!! Cena za volání byla 69,- Kč/min!!!

 
Ve 22.15 se náš vůz vyřítil z lodi a my započali hledání místa kam ulehnout. Situace nabrala na dramatičnosti, kolem dokola samá pole, žádný les. Posádka vozidla podléhala mírné panice. Jediný kdo zůstal v klidu, byla slepice Zuzana, která si stále něco ukazovala a přepočítávala. Zuzana je prostě splachovací. Zásluhou Blešíka, který tvrdil, že viděl značku kempu (já si myslím, že viděl pěkné prd), jsme objevili cestičku do lesa a tábořiště.

Tma jak v ranci, dobrodruzi stylově unaveni za rožnutých světel svého vozu začali rozmisťovat stanový tábor.

V první chvíli to vypadalo, že stany nepostavíme, jak byla zem tvrdá. Náčelnice rezignovala a stan posunula do hustého lesa a tento prostor celou noc sdílela spolu s Libuškou ve společnosti dupajícího ježka. I my jsme rezignovali a postavili stan na kamenitém podloží s vědomím toho, že se ráno probudíme se stanem na obličeji.

Ponaučení z noci: nikdy si nestavět stan na kamenitém podloží, pokud nejste fakíři!!! Představa dalších 13 dní ve stanu ve mě vyvolává hrůzu a děs. Ale Blešík je v pohodě. Sice při výlezu ze stanu funí jako medvěd, ale nestěžuje si, přestože máme malý stan. Stan totiž tvoří poměrně prostorný čtverec, je ovšem koncipován pouze pro osoby maximální výšky 170 cm. Ale s hlavou vytočenou mírně do strany je problém vyřešen.

Ráno jsme se probudili do deštivého dne….
 













 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat