pondělí 12. září 2016

Skandinávská dobrodružství 2016 SOUTĚŽ


Vážení příznivci Stylových dobrodruhů, včera jsme zveřejnili první příspěvek naší letošní dobrodružné výpravy do Skandinávie. Věříme, že se vám první záznam z našeho deníku líbil a doufáme, že vám zpříjemníme nastávající podzimní období.

A víte co? Rozhodli jsme se pro vás připravit i soutěž. Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá, stačí nám zaslat na náš email stylovidobrodruzi@gmail.com kolik si myslíte, že jsme celkově ujeli kilometrů. Ten kdo se nejvíce přiblíží nebo dokonce přesně uhodne počet najetých kilometrů, získá velmi hodnotnou cenu. Ale pozor! Malou cenu jsme připravili pro každého tipujícího.

Tak tedy, kolik kilometrů jsme celkově ujeli v rámci našeho Skandinávského dobrodružství?

Tipy zasílejte na výše uvedenou emailovou adresu nejpozději do 1. 10. 2016 do 12:00 hod.

 Už pro vás připravujeme další den našeho putování a tady máte malou ukázku, abyste věděli, co vás čeká J

 Zážitky z plavby:

Ivuška a Libuška: společné strávené něžné orgasmické chvilky a sprcha

Blešík: zmrzlé nohy během čekání na povolený návrat do společné kajuty

Yv: zničený účes, nafoukáno v uších během čekání na ukončení něžné chvilky. Vlivem silného větru div nevypadla z lodi spolu s Blešíkovým mobilem při zachycování atmosféry „stylového selfíčka“.

Poznámka: Libu tvrdí, že nás volala k návratu do kajuty – že už je hotovo – my jí ale nevěříme!!! Cena za volání byla 69,- Kč/min!!!

Ve 22.15 se náš vůz vyřítil z lodi a my započali hledání místa kam ulehnout. Situace nabrala na dramatičnosti, kolem dokola samá pole, žádný les. Posádka vozidla podléhala mírné panice. Jediný kdo zůstal v klidu, byla…

Žádné komentáře:

Okomentovat