pondělí 19. září 2016

Skandinávská dobrodružství 2016 SOUTĚŽ

Lund, botanická zahrada
Přátelé, připomínám, že stále můžete soutěžit o velmi hodnotné cena a pokud jste naši soutěž přehlédli, tak zde je malá připomínka a až úplně dole máte i ochutnávku ze třetího dne naší výpravy, který budeme publikovat ve středu :-)
Pravidla soutěže jsou velmi jednoduchá, stačí nám zaslat na náš email stylovidobrodruzi@gmail.com kolik si myslíte, že jsme celkově ujeli kilometrů. Ten kdo se nejvíce přiblíží nebo dokonce přesně uhodne počet najetých kilometrů, získá velmi hodnotnou cenu. Ale pozor! Malou cenu jsme připravili pro každého tipujícího.
Tak tedy, kolik kilometrů jsme celkově ujeli v rámci našeho Skandinávského dobrodružství?
Tipy zasílejte na výše uvedenou emailovou adresu nejpozději do 1. 10. 2016 do 12:00 hod.
Co vás čeká příště :-)
 
Lund, botanická zahrada
Natáčky, které jsem si umístila na hlavu před ranním rozbřeskem, se vinou dlouhého působení tragicky podepsaly na kvalitě mého účesu. Vypadám prý jako Suzanne Boyle (tu babu neznám), ale podle bouřlivého smíchu svých bývalých kamarádů to nevěstí nic dobrého. Jsem hořce uražena a zdrcena a snažím se své lokny alespoň mírně narovnat do polohy přirozeně zvlněného vlasu. Marně!! Naštěstí přibíhá Blešík, aby vzniklé škody napravil. Ivuška vše důkladně dokumentuje, Blešík důrazně nesouhlasí a hlasitě upozorňuje Náčelnici, aby tyto záběry za žádných okolností neumísťovala na FB jinak se profesně zcela znemožní a už si nikdy ani nestřihne, já si tedy myslím, že postarší dámy s pudlíky by s důvěrou tvořily jeho stálou klientelu.

Lund, skanzen



Žádné komentáře:

Okomentovat